Cirdova procházka

Začalo nám jaro, takže došlo už i na kešky. V neděli bylo celkem pěkně, tak jsem vyrazil. Od vodojemu za hřbitovem začíná pěkný okruh Cirdova procházka. Z popisu keše jsem se dozvěděl, že malému lesíku za sadem se říká Zarážka, a on tak skutečně funguje, jako větrolam. Dále jsem se dostal i na trempské tábořiště o kterém jsem nevěděl. Není tedy moc fotogenické, navíc totem asi někdo dávno ukrad, škoda. zbývající část okruhu už není tak zajímavá, je to prostě lesní cesta. Kus po žluté, a jste z lesa venku.

koupačka

koupačka po letech

Na kraji lesa stojí kříž, taky je potřeba k němu zajít pro indicii. A pak zpět na vodojem? No to jsem celkem nepochopil, navíc proč po silnici? Vzal sem to přímo přes ten sad, blatíčka bylo jen lehce. U vodojemu tentokrát svítilo sluníčko, tak sjem si aspoň cvakl pohled na Zámiš.

Od vodojemu

Od vodojemu

S finálkou byla ale potíž, špatně sem to sečet, a šel domů s prázdnou. V kočičině jsme se potkali se ženou, tlačila kočár. Jedno pivo v cukrárně U řeky, nakoupit a šli jsme domů. Večer se mě to ale rozleželo, a vyrazil jsem na noční odlov, tentokrát to bylo správně. Doporučuju okruh i pro nekačery, nebo taky malé poš´touchnutí jak s tím začít.

ráfek

ráfek, Taiwan

No a v úterý už jsem vytáh kolo. Musel jsem si půjčit zadní od ženy. Moje je v servisu, ráfek na cucky. Bodejť ne, najezdil kolem 22 000km. Snad ten nový vydrží taky tak a doveze mě s foťákem na další a další zajímavá místa. Už se těším!

Příspěvek byl publikován v rubrice Pěšky se štítky , a jeho autorem je Chain. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *